Afișez toate cele 8 rezultate

Suporturile de telefon sunt accesorii practice si utile pentru soferi si pasageri care doresc sa isi utilizeze telefonul mobil in timpul deplasarii. Acestea pot fi montate in diverse pozitii in interiorul autovehiculului si pot fi confectionate din materiale precum plastic, metal sau silicon.
Exista diverse tipuri de suporturi de telefon disponibile pe piata, printre care se numara:
Suporturile de prindere pe bordul masinii – acestea se fixeaza pe bordul masinii si ofera o pozitionare convenabila pentru utilizarea telefonului mobil in timpul conducerii. Acestea pot fi prevazute cu brate ajustabile si/sau mâini pentru a tine stabil telefonul in loc.
Suporturile pentru grilajul de aerisire – acestea se fixeaza pe grila de aerisire a autovehiculului si sunt prevazute cu o prindere elastica care tine stabil telefonul mobil in loc. Aceste suporturi sunt usor de instalat si de utilizat, fara a necesita nicio alta interventie.
Indiferent de tipul de suport pentru telefon mobil pe care il alegeti, acestea sunt ideale pentru a va ajuta sa va concentrati mai bine asupra condusului si pentru a va mentine telefonul mobil la indemâna in timpul deplasarii, fara a fi nevoie sa-l tineti in mâna sau sa-l cautati prin geanta sau buzunar. Suporturile de telefon sunt accesorii convenabile si utile pentru orice proprietar de autovehicul.