Afișez toate cele 6 rezultate

Un redresor auto este un dispozitiv electronic utilizat pentru a converti curentul alternativ in curent continuu pentru a alimenta diferitele dispozitive electrice ale unui autovehicul. Aceste dispozitive sunt utile in special in cazurile in care tensiunea bateriei scade sau când trebuie sa se incarce o baterie descarcata.
Exista diferite tipuri de redresoare auto disponibile, in functie de nevoile specifice ale autovehiculului. Redresoarele pot avea diferite capacitati de putere si tensiuni de iesire, precum si diferite caracteristici de siguranta, cum ar fi protectia la suprasarcina, supratensiune sau scurtcircuit.
in plus, redresoarele auto pot fi utilizate si in alte situatii, cum ar fi in cazul sistemelor de iluminare exterioara, a dispozitivelor audio sau in alte sisteme electrice ale autovehiculului.
Este important sa alegeti un redresor auto de inalta calitate pentru a evita problemele de securitate si pentru a asigura o functionare corecta si fiabila a dispozitivelor electrice ale autovehiculului dumneavoastra. De asemenea, este important sa urmati instructiunile de instalare si utilizare pentru a evita accidentele sau daunele la autovehicul.