Afișez toate cele 6 rezultate

Pompele de umflat sunt accesorii utile pentru orice sofer si proprietar de vehicul, permitandu-le sa mentina presiunea optima in roti, precum si in alte componente precum amortizoarele sau aerul din masca de scufundare. Exista doua tipuri principale de pompe de umflat: manuale si cu pistoane.
Pompele manuale sunt cele mai simple si mai economice tipuri de pompe de umflat. Ele au un cilindru si un piston pe care le poti utiliza pentru a pompa aer in roti sau alte componente. Acestea pot fi alimentate de mana sau de picior si sunt, de obicei, compacte si usoare, facandu-le ideale pentru a fi transportate in portbagaj.
Pompele cu pistoane sunt putin mai avansate decat cele manuale si pot pompa mai mult aer in timp mai scurt. Acestea utilizeaza o camera de aer pe care o poti pompa prin intermediul unui piston si a unui sistem de clapete. De obicei, aceste pompe sunt mai mari si mai grele decat cele manuale, dar ofera avantajul de a umfla cu mai multa usurinta.
Indiferent de tipul de pompa de umflat pe care il alegi, asigura-te ca alegi un model care se potriveste cu nevoile tale.