Afișez toate cele 5 rezultate

compresor auto este un dispozitiv portabil utilizat pentru a furniza aer comprimat pentru diverse scopuri in cadrul autovehiculului. Acestea sunt utile in special pentru a umfla pneurile, dar pot fi utilizate si pentru alte sarcini, cum ar fi umflarea unor obiecte gonflabile gen piscine, mingii, etc.
Compresoarele auto pot fi alimentate fie de la o priza de 12 volti a autovehiculului, fie de la o sursa de alimentare externa, cum ar fi o baterie portabila. Acestea pot avea o varietate de dimensiuni, capacitati si caracteristici, precum si diferite accesorii, cum ar fi furtunuri de aer, duze si manometre.
Unele compresoare auto sunt echipate cu caracteristici suplimentare, cum ar fi sisteme de siguranta incorporate, indicatori LED sau afisaje digitale pentru a monitoriza presiunea aerului. Acestea pot fi de asemenea prevazute cu un sistem de oprire automata pentru a preveni supraincalzirea sau suprasolicitarea dispozitivului.
Este important sa alegeti un compresor auto adecvat pentru nevoile dumneavoastra, luând in considerare caracteristicile si accesorii disponibile, dar si pretul asa ca pe autoeuropartner.ro veti gasi tot ceea ce cautati !