Afișez toate cele 5 rezultate

Cablurile USB sunt componente esentiale ale conexiunii intre dispozitivele electronice si computere, insa acestea sunt de asemenea utilizate in autovehicule pentru incarcarea si transferul de date intre dispozitivele mobile si autovehicul.
Cablurile USB pot fi utilizate pentru incarcarea telefoanelor mobile, tabletelor, camerelor video sau oricarui dispozitiv electronic compatibil cu portul USB. Acestea sunt disponibile in diferite lungimi si configuratii, precum si cu diferite tipuri de conectori, cum ar fi USB-A, USB-B sau USB-C.
Cablurile USB pentru autovehicule pot fi utilizate cu un port USB dedicat sau cu un adaptor USB, astfel incât sa puteti incarca dispozitivele in timp ce conduceti. Unele cabluri USB pot fi, de asemenea, utilizate pentru transferul de date intre dispozitivele electronice si autovehicul, astfel incât sa puteti sincroniza datele cu usurinta.
Este important sa verificati specificatiile dispozitivului electronic si ale autovehiculului inainte de a utiliza cablurile USB, pentru a va asigura ca acestea sunt compatibile si vor functiona corespunzator