Afișez toate cele 5 rezultate

Canistrele de plastic si cele metalice omologate sunt recipiente special concepute si testate pentru a asigura o utilizare sigura si eficienta in timpul stocarii si transportului de substante periculoase sau alte lichide sau materiale care pot fi daunatoare pentru mediu sau pentru sanatatea umana.
Canistrele omologate sunt fabricate in conformitate cu standardele si reglementarile legale referitoare la siguranta si protectia mediului, cum ar fi standardul UN (United Nations). Acestea trebuie sa fie etichetate corespunzator, cu simboluri si informatii de identificare a substantelor stocate, si trebuie sa fie capabile sa reziste la presiune, socuri, temperaturi extreme si alte conditii dificile de mediu.
Canistrele de plastic omologate sunt fabricate dintr-un material rezistent si durabil, cum ar fi polietilena de inalta densitate (HDPE) sau polipropilena (PP), si sunt prevazute cu un capac etans si un sistem de sigilare pentru a preveni scurgerile sau contaminarea. Acestea sunt usoare si mai ieftine decât canistrele metalice, dar nu sunt la fel de rezistente la temperaturi ridicate sau la presiune.
Canistrele metalice omologate sunt fabricate din otel sau din alte aliaje rezistente, si sunt prevazute cu un strat de protectie impotriva coroziunii si un sistem de etansare pentru a preveni scurgerile. Acestea sunt mai rezistente la temperaturi ridicate si la presiune decât canistrele de plastic, dar sunt mai grele