Afișez toate cele 10 rezultate

Prizele, releele si mufele auto sunt componente esentiale ale sistemului electric al autovehiculului. Acestea permit conectarea si controlul diferitelor dispozitive si componente ale autovehiculului, cum ar fi lumini, motoare, ventilatoare, sisteme de incarcare si multe altele.
Prizele auto sunt utilizate pentru a conecta diferite dispozitive la sistemul electric al autovehiculului. Acestea pot fi disponibile in diferite dimensiuni, forme si configuratii, pentru a se potrivi cu nevoile diferitelor dispozitive. Releele auto sunt componente utilizate pentru a controla circuitele electrice ale autovehiculului, precum si pentru a proteja aceste circuite impotriva suprasarcinilor. Acestea permit comutarea automata a circuitelor si sunt disponibile intr-o varietate de configuratii pentru a se potrivi cu nevoile diferitelor dispozitive si circuite. Releele sunt de asemenea utile pentru a activa si dezactiva diferite dispozitive, cum ar fi claxonul sau ventilatorul motorului, in functie de nevoi.
Mufele auto sunt componente utilizate pentru a conecta diverse componente si dispozitive ale autovehiculului, cum ar fi senzorii de temperatura sau alte componente electronice. Acestea permit conectarea si deconectarea rapida a componentelor pentru a facilita reparatiile si intretinerea.